Bändimme tarina

Maailman vahvin pupu on yhtye, jonka ytimen muodostavat Eepu Sankilampi ja Lauri Marjakangas

Eepu Sankilampi on oululainen musiikkikasvattaja, jonka ammatillinen polku on kulkenut luokanopettajan töistä musiikinopettajaksi ja lopulta musiikkikouluyrittäjäksi. Musiikkikoulussaan Eepu on pääasiassa opettanut pianonsoittoa ja varhaisiän musiikkileikkiryhmiä. 

Eepu on bändimme lauluntekijä ja laulusolisti. Myös viulu on joskus hänellä menossa mukana. Lauluillaan Eepu haluaa herättää iloa, rohkaista toimimaan ja tarjota ajattelun aiheita pienille ja vähän isommillekin kuulijoille.

Lauri Marjakangas on oululainen muusikko ja säveltäjä. Laurin mielisoittimia ovat eri sortin kitarat sekä mandoliini, mutta salaa haaveissaan hän haluaisi osata soittaa haitaria ja puhallinsoittimia. Lauri on musiikillinen kameleontti, jonka kynästä saavat alkunsa sävellykset niin big bandille, kamarimusiikkiyhtyeelle kuin harmoonin tämmääjälle.

Anne-Mari Kanniainen on oululainen musiikin moniottelija. Lastenmusiikin lisäksi hän soittaa mielellään kaikenlaista musiikkia pääinstrumentillaan harmonikalla, jonka hän sai syllinsä jo viisivuotiaana. Soittamisen lisäksi Anne-Marin arki kuluu säveltäen, sanoittaen ja sovittaen.

Keikkailemme joskus myös duona tai muilla spesiaalikokoonpanoilla!

Kuva: Sami Sankilampi