Ajankohtaista

Eläinten puolella! julkaistaan Suomen pankissa 18.9.2022

Esikoislevymme Eläinten puolella! julkaistaan sunnuntaina 18.9.2022. Järjestämme levynjulkkarikonsertin Suomen pankin talossa os. Kajaaninkatu 8, Oulu. konsertteja järjestämme kaksi, klo 13 ja 15.

Tapahtuma sopii kaikenikäisille! Lippuja (5/8€) voi ostaa ennakkoon www.holvi.com/shop/lentoon tai ovelta ennen tapahtuman alkua. Myymme paikan päällä myös bändimme logolla varustettuja t-paitoja, rintamerkkejä ja tarroja. 

Lisääkin keikkoja tulossa!

Äänityssessiot Mastervoxilla 30.-31.5.2022

Viimeinen studiorupeama esikoisalbumimme tiimoilta on nyt taputeltu. Kaksi päivää tehtiin kovasti hommia, jotta saimme loput biisit albumiamme varten vielä nauhalle. Hommat sujuivat hienosti ja ollaan kovasti ylpeitä aikaansaannoksistamme. 

Menossa mukana oli tuttu kokoonpano, eli äänittäjänä Teppo Laitila, tuottajan roolissa sekä kielisoittimissa Lauri, harmonikassa Ansku, laulussa Eepu, kontrabassossa Harri Sarkkinen sekä rummuissa ja perkussioissa Olli Vimpari. Vierailevana tähtenä lisäksi trumpettisoolon kävi soittamassa Sakari Leponiemi. Nyt vain viimeistelyt, miksaukset, masteroinnit, kansien tekeminen, levyjen painattaminen ja loppukesästä pitäisi plätty olla ulkona! Jipii!

Keikka Ylikiimingin kirjastossa 8.4.2022!

Konsertoimme ilmielävänä pitkästä aikaa, ompa ihanaa! Tervetuloa kuuntelemaan kaikki kynnelle kykenevät lapset ja lapsenmieliset. Paikka on siis Ylikiimingin kirjasto, ja perjantaina 8.4. 2022 klo 10 näette ja kuulette meidät siellä! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Salainen puutarha -studiolive on nyt julkaistu!

Salaisessa puutarhassa tapahtuu ihmeellisiä asioita. Kukaan ei tiedä, mikä on puutarhan tarina ja miten se on päätynyt taianomaiseksi eläinten temmellyskentäksi. Vai onko sinulla jokin aavistus?

Videossa esitämme kappaleen Mastervox -studiolla. Videon kuvaus ja editointi Sami Sankilampi, äänitys ja miksaus Teppo Laitila.

Pääset katsomaan videon suoraan tästä.


Äänityssessiot Mastervox Studiolla joulukuussa 2021

Vietimme joulukuun 16.-18. studiolla äänittäen kuusi kappaletta tulevalle levyllemme. Seitsemännen kappaleen, Salainen puutarha, äänitimme studiolivenä, joka myös videoitiin ja julkaistaan pian! Äänityssessiot sujuivat työntäyteisissä mutta silti iloisen leppoisissa tunnelmissa, kuinkapas muutenkaan kun on niin taitavia soittajia mukana. Kolmikkoamme vahvistamassa Olli Vimpari (rummut ja perkussiot) ja Harri Sarkkinen (kontrabasso). Äänittäjänä meillä toimi Teppo Laitila.Kirjastokiertue marraskuussa 2021

Keikkailemme marraskuussa kaikkiaan kymmenen keikan verran ympäri Oulua. Keikoille ilmoittaudutaan ennakkoon kuhunkin kirjastoon, niihin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Ti 2.11. klo 10 Haukipudas

Ke 3.11. klo 9.30 Ritaharju

To 4.11. klo 10 Karjasilta

Ma 8.11. klo 10 Kaijonharju

Ke 10.11. klo 10 Maikkula

To 11.11. klo 10 Kaukovainio

Ti 16.11. klo 10 Yli-Ii

Ke 17.11. klo 10 Ylikiiminki

To 18.11. Koskela

Ti 23.11. Kiiminki