Ajankohtaista

Kesää kohti!

Kesää kohti on taas keikkakalenteri täyttymässä. Päiväkotien, koulujen ja seurakuntien kevättapahtumia kierretään toukokuun lopulla, joiden lisäksi seuraavia yleisölle avoimia keikkoja on kalenteriimme buukattu:

American car show, Oulu 12.5.

Kirkonmäen keväthulinat, Ylikiiminki 24.5.

Haapavesifolk 29.6.

Pekanpäivien lastentapahtuma Raahessa 30.6.

Pohjoismaiset karavaanipäivät, Kiuruvesi 13.7.

Pulkkila-päivä 27.7.

Lampinsaari festivaali 27.7.

Ylivieskan toritapahtuma 31.7.

Keikkaa pukkaa

Keväälle on tulossa mukavasti keikkoja, sekä duo- että trio- ja kvartettikeikkojakin. Kaikille vapaan pääsyn keikkoja ovat ainakin Oulun kirjastokeikkamme, joita tiedossa seuraavilla kirjastoilla:

Yli-Ii pe 2.2. klo 10

Myllyoja ti 6.2. klo 9

Maikkula ti 6.2. klo 12

Kaijonharju to 8.2. klo 10

Haukipudas ke 14.2. klo 9.30

Kaakkuri ke 14.2. klo 13

Kastelli to 15.2. klo 9

Ritaharju ti 20.2. klo 9.30

Pekuri la 2.3. klo 14.30

Kirjastokeikat ovat Eepu & Jami -duokeikkoja.

Lisäksi esiinnymme 10.2. Eepu & Erja -duona Elläimellistä menua -konserteissa, jotka ovat osa Noin kolomen päivän festarin ohjelmistoa. Tämä festivaali on oululaisten bändien sekä nukketeatteri Akseli Klonkin yhteisponnistuksena Kulttuuritalo Valveella järjestettävä tapahtuma. Elläimellistä menua -perhekonsertit järjestetään klo 14 ja 16, ja meidän lisäksemme tuossa konsertissa esiintyvät myös Soiva siili ja Pentti Punkin Syntymäpäivät. Lippuja konsertteihin myyvät Valveen lippumyymälä sekä Ticketmaster.

Jellona-palkinto on meidän!

Meidät valittiin Vuoden 2023 lastenmusiikkitulokkaaksi Jellonagaalassa! Eepu kävi nappaamassa palkinnon maanantaina 20.11. Jyväskylässä järjestetyssä Jellonagaalassa. Valintaamme perusteltiin näin: "Vahvasti omannäköistä, taitavasti soitettua lastenmusiikkia". Mikä hieno hetki olikaan kuulla nämä sanat. Oli hienoa myös päästä tutustumaan ja juhlimaan lastenmusiikkia alan muiden tekijöiden ja alan kunnianarvoisten konkarienkin kanssa. Tunne siitä, että ollaan tärkeällä asialla ja oikialla alalla, vahvistui. Tästä on hienoa ponnistaa uusiin projekteihin lastenmusiikin parissa.


Vuoden tulokas -ehdokkuus Jellonagaalassa!

Olemme ehdolla lastenmusiikin omassa Jellonagaalassa Vuoden tulokas- kategoriassa. Jellonat jaetaan lastenmusikkipäivänä 20.11. Jyväskylässä järjestettävässä Jellonagaalassa. On ilo ja kunnia olla ehdolla! 


Koko bändin keikka tulossa!

Jippii, esiinnymme Kaijonpäivillä lauantaina 2.9. Kaijonharjun nuorisotalolla! Tilaisuudesta erityisen tekee se, että esiinnymme ensimmäistä kertaa koko 5-henkisellä kokoonpanollamme. Tosin rumpalimme Olli on kiinnitettynä erääseen toiseen suurproggikseen toisessa kaupungissa, mutta onneksi saimme tuuraavaksi rumpaliksi Joonas Alaräihän. On upeaa päästä lavalle kerrankin ihan koko soitinkavalkaadillamme. Tämä on muuten meidän 50. keikka! Siinäkin on syytä juhlaan!

Kaijonpäivillä on runsaasti muutakin kivaa ohjelmaa, josta löydätte lisätietoa ainakin Kaijonpäivien facebook-tapahtumasivulla!


Maailman vahvin pupu on valmiina kevään ja kesän 2023 keikoille!

Maailman vahvin pupu jatkaa keikkailuaan monipuolisen ja ammattitaitoisen kokoonpanonsa voimin. Muutamia keikkoja ja minikiertueita olemme keväälle ja kesälle 2023 ehtineet jo sopia, mutta vielä on kalentereissamme tilaa. 

Keikkakokoonpanossamme esiintyvät laulaja Eepun ja kitaristi Laurin lisäksi haitaristi Erja Mesimäki, rumpali Olli Vimpari ja basisti Ilkka Pokkinen sekä lisäksi vierailevia muusikkoja. Keikkailemme 2-5 esiintyjän voimin riippuen keikkajärjestäjän toiveesta.

Aiemmin yhtyeessämme mukana ollut Anne-Mari Kanniainen jättäytyi pois pupuhommista syksyllä 2022. Toivotamme Anskulle onnea tuleviin seikkailuihin ja musajuttuihin!


"Aivan oikea peikko" ehdolla Vuoden lastenlauluksi!

Lasten oma radio etsii vuoden lastenlaulua 2022! Kilpailuun on esiraati valinnut yli 50 ehdokkaasta 12, joista yleisö saa äänestää suosikkiaan finaaliin. Lopullisen voittajan valitsee lapsiraati. Meidän Aivan oikea peikko -kappaleemme valittiin iloksemme tuohon 12 kappaleen joukkoon! Käyhän kuuntelemassa ehdokkaat ja anna äänesi suosikillesi täällä!


Eläinten puolella! julkaistaan Suomen pankissa 18.9.2022

Esikoislevymme Eläinten puolella! julkaistaan sunnuntaina 18.9.2022. Järjestämme levynjulkkarikonsertin Suomen pankin talossa os. Kajaaninkatu 8, Oulu. konsertteja järjestämme kaksi, klo 13 ja 15.

Tapahtuma sopii kaikenikäisille! Lippuja (5/8€) voi ostaa ennakkoon www.holvi.com/shop/lentoon tai ovelta ennen tapahtuman alkua. Myymme paikan päällä myös bändimme logolla varustettuja t-paitoja, rintamerkkejä ja tarroja. 

Lisääkin keikkoja tulossa!


Äänityssessiot Mastervoxilla 30.-31.5.2022

Viimeinen studiorupeama esikoisalbumimme tiimoilta on nyt taputeltu. Kaksi päivää tehtiin kovasti hommia, jotta saimme loput biisit albumiamme varten vielä nauhalle. Hommat sujuivat hienosti ja ollaan kovasti ylpeitä aikaansaannoksistamme. 

Menossa mukana oli tuttu kokoonpano, eli äänittäjänä Teppo Laitila, tuottajan roolissa sekä kielisoittimissa Lauri, harmonikassa Ansku, laulussa Eepu, kontrabassossa Harri Sarkkinen sekä rummuissa ja perkussioissa Olli Vimpari. Vierailevana tähtenä lisäksi trumpettisoolon kävi soittamassa Sakari Leponiemi. Nyt vain viimeistelyt, miksaukset, masteroinnit, kansien tekeminen, levyjen painattaminen ja loppukesästä pitäisi plätty olla ulkona! Jipii!


Keikka Ylikiimingin kirjastossa 8.4.2022!

Konsertoimme ilmielävänä pitkästä aikaa, ompa ihanaa! Tervetuloa kuuntelemaan kaikki kynnelle kykenevät lapset ja lapsenmieliset. Paikka on siis Ylikiimingin kirjasto, ja perjantaina 8.4. 2022 klo 10 näette ja kuulette meidät siellä! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.


Salainen puutarha -studiolive on nyt julkaistu!

Salaisessa puutarhassa tapahtuu ihmeellisiä asioita. Kukaan ei tiedä, mikä on puutarhan tarina ja miten se on päätynyt taianomaiseksi eläinten temmellyskentäksi. Vai onko sinulla jokin aavistus?

Videossa esitämme kappaleen Mastervox -studiolla. Videon kuvaus ja editointi Sami Sankilampi, äänitys ja miksaus Teppo Laitila.

Pääset katsomaan videon suoraan tästä.


Äänityssessiot Mastervox Studiolla joulukuussa 2021

Vietimme joulukuun 16.-18. studiolla äänittäen kuusi kappaletta tulevalle levyllemme. Seitsemännen kappaleen, Salainen puutarha, äänitimme studiolivenä, joka myös videoitiin ja julkaistaan pian! Äänityssessiot sujuivat työntäyteisissä mutta silti iloisen leppoisissa tunnelmissa, kuinkapas muutenkaan kun on niin taitavia soittajia mukana. Kolmikkoamme vahvistamassa Olli Vimpari (rummut ja perkussiot) ja Harri Sarkkinen (kontrabasso). Äänittäjänä meillä toimi Teppo Laitila.Kirjastokiertue marraskuussa 2021

Keikkailemme marraskuussa kaikkiaan kymmenen keikan verran ympäri Oulua. Keikoille ilmoittaudutaan ennakkoon kuhunkin kirjastoon, niihin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Ti 2.11. klo 10 Haukipudas

Ke 3.11. klo 9.30 Ritaharju

To 4.11. klo 10 Karjasilta

Ma 8.11. klo 10 Kaijonharju

Ke 10.11. klo 10 Maikkula

To 11.11. klo 10 Kaukovainio

Ti 16.11. klo 10 Yli-Ii

Ke 17.11. klo 10 Ylikiiminki

To 18.11. Koskela

Ti 23.11. Kiiminki